I media

Kursinstruktør hos NIH Henry Leander får ofte tilbud om å vise sine evner som hypnotisør i media. Noen ganger for å oppklare litt om hva hypnose er, og andre ganger mest for moro. Her er noen innslag Henry Leander har deltatt i:

NRKTV Newton

Newton er et program som tar for seg spennende vitenskap for de yngste på NRK TV. Programleder Selda Ekiz var nysgjerrig og fikk lære litt om hypnose.

Senkveld gutta gjorde et eksperiment som endte opp som en merkelig opplevelse for Hugh Jackman! Jeg dro til London sammen med Nilsi og hypnotiserte ham og ga ham noen rare ordre før han skulle intervjue Wolverine fra X-Men.

Senkveld gutta gjorde et eksperiment som endte opp som en merkelig opplevelse for Hugh Jackman! Henry Leander dro til London sammen med Nilsi, hypnotiserte ham og ga ham noen rare ordre før han skulle intervjue Wolverine fra X-Men.

TV2-Paa-tur-med-Dag-Otto-hypnose-henry-leander

Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård utfordret hverandre til mye rart i programserien På tur med Dag Otto. Kursinstruktør Henry Leander hypnotiserte dem begge og både Dag Otto og Kristian sier med hundre prosent sikkerhet at det funket! Se klipp fra programmet ved å klikke på bildet over.

Her er noen artikler/faksimiler med kursinstruktør Henry Leander.
Disse 3 er hentet fra Norsk Ukeblad #28 2006 samt #42 fra 2007 og KK #42 2009

Vigdis ned 33kg etter hypnose hos Henry Leander
– Norsk Ukeblad #42 2007

Dette er første gangen jeg har klart å holde vekten!
– Hege Otterstad Sæhle i KK #42 2009