Litt om instruktørene

 • Er blant de to første som startet opp egen praksis som hypnoterapeuter i Norge.
 • I flere år har begge to hatt stor pågang av klienter og lange ventelister, og har derfor sett behovet for flere dyktige hypnoterapeuter.
 • Begge har metakompetanse og flere setifiseringer i hypnoterapi og NLP, og vil kunne gi en utdanning som gjør deg til
       en unik og dyktig hypnoterapeut.

 • Har siden 2005 jobbet med til sammen over 40 000 mennesker, og er to av Norges mest etterspurte hypnoterapeuter, instruktører,      
       foredragsholdere og veiledere i klinisk hypnose og hypnoterapi.
 • Henry Leander Andersen Hypnoterapeut

  Henry Leander Andersen har jobbet på fulltid med bruk av hypnose siden januar 2005, og har jobbet med alt i fra skuespillere, programledere, toppidrettsutøvere, forretningsfolk og holdt kurser ved noen av Norges største bedrifter. Henry har vært omtalt i bl.a: Schrødingers katt og Newton på NRK1 Norsk Ukeblad, Hjemmet, KK, Senkveld med Thomas og Harald og På Tur med Dag Otto Lauritzen på Tv2. I FørKveld Live på NRK-Tv,  nrkRadio, p4, Radio Norge, VG, Medium, BergensAvisa, SB, TB og Tv-Vestfold for å nevne noe – Henry Leander sin offisielle CV er lang og taler for seg selv om hans resultater og dyktighet.

  Klikk her om du ønsker kan du lese enda litt mer om Henry Leander.

  Siren B Blix Hypnoterapeut

  Siren B Blix har siden 2005 jobbet på legesenteret Saits Medisinske i Kristiansand. Hun er blant en av de mest etterspurte og anerkjente hypnoterapeuter i Norge. Hun har jobbet med toppidrettsutøvere, politikere, og tv-kjendiser, og har over 16 000 klienttimer bak seg. I tillegg til all sin etterutdanning og sine 4 spesialutdanninger i klinisk hypnose og hypnoterapi er hun helseutdannet og har kompetanse innenfor komplementær medisin. Hun har også fordypet seg innen psykologi, samt utvidet innsikt i praktisk psykologi. Hun har Master Practitioner i NLP, sertifisering innen EFT og i TOC-modellen (Theory of Constaints)

  Klikk her om du ønsker å lese enda litt mer om Siren Blix.