Litt om hovedinstruktørene

  • Er blant de to første som startet opp egen praksis som hypnoterapeuter i Norge.
  • I flere år har begge to hatt stor pågang av klienter og lange ventelister på 4-6 mnd, og har derfor sett behovet for flere dyktige hypnoterapeuter.
  • Begge har metakompetanse og flere setifiseringer i hypnoterapi og NLP, og vil kunne gi en utdanning som gjør deg til en unik og dyktig hypnoterapeut.
  • Har siden 2005 jobbet med til sammen over 40 000 mennesker, og er to av Norges mest etterspurte hypnoterapeuter, instruktører, foredragsholdere og veiledere i klinisk hypnose og hypnoterapi.

Henry Leander Andersen

Registrert Hypnoterapeut

Hovedlærer NIH

Henry Leander Andersen har jobbet på fulltid med bruk av hypnose siden januar 2005, og har jobbet med alt i fra leger, psykologer, skuespillere, programledere, toppidrettsutøvere, forretningsfolk og holdt kurser ved noen av Norges største bedrifter. Henry har hypnotisert over 25 000 mennesker og vært omtalt i blant annet: Schrødingers katt og Newton på NRK1, Norsk Ukeblad, Hjemmet, KK, Senkveld med Thomas og Harald og På Tur med Dag Otto Lauritzen på Tv2. I FørKveld Live på NRK-Tv,  nrkRadio, p4, Radio Norge, VG, Medium, BergensAvisa, SB, TB og Tv-Vestfold for å nevne noe – Henry Leander sin offisielle CV er lang og taler for seg selv om hans resultater og dyktighet.    

Klikk her om du ønsker kan du lese enda litt mer om Henry Leander.
Klikk her for Henry Leander i media

Hypnotisør Siren B Blix

Siren Blix

Registrert Hypnoterapeut

Instruktør NIH

Siren Blix har siden 2005 jobbet på legesenteret Saits Medisinske i Kristiansand. Hun er blant en av de mest etterspurte og anerkjente hypnoterapeuter i Norge. Hun har blant annet jobbet med leger, psykologer, toppidrettsutøvere, politikere, og tv-kjendiser, og har over 16 000 klienttimer bak seg. I tillegg til all sin etterutdanning og  fire spesialutdanninger i klinisk hypnose og hypnoterapi er hun helseutdannet og har kompetanse innenfor komplementær medisin. Hun har også fordypet seg innen psykologi, samt utvidet innsikt i praktisk psykologi. Hun har Master Practitioner i NLP, sertifisering innen EFT. Siren sine gode resultater innen hypnoterapi  har ført til at både leger og psykologer henviser pasienter til henne.

Klikk her om du ønsker å lese enda litt mer om Siren Blix.

Forelesere ved Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose

Dr. Pedro Sait 

Lege/Spesialist i allmennmedisin

Pedro Sait kommer opprinnelig fra Chile. Han studerte 2 år medisin i Mendoza , Argentina.
I 1982 – 1988 studerte han medisin på Universitet i Oslo. Pedro har jobbet 4 år som kommunelege i Porsgrunn og som fastlege i 10 år ved Sentrum legesenter i Kristiansand. Pedro har også arbeidserfaring som assisterende lege ved psyk. avd. på SSK og jobbet 1 år som bedriftslege ved Agder BHT. Siden 2005 har Pedro jobbet som privatpraktiserende lege ved SaitS Klinikken siden nov 2005, som et supplement til det offentlige tilbudet. Pedro står for undervisningen på det medisinske innholdet hos NIH.